eRiverian tekijät

eRiveria > Tietoa meistä > eRiverian tekijät

eRiverian henkilökunta

Verkkopedagogiikan asiantuntija

Ilkka Eronen

Ilkka Eronen
ilkka.eronen@riveria.fi
050 311 5773

Aloitin eRiverian tiimissä syyskuun alussa 2017. Vastuullani ovat verkko-opetuksen tarjonnan ja kehittämisen kokonaisuus sekä hallinnolliset asiat. Perheeni koostuu kahdesta nuoresta miehenalusta ja vaimosta.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti poikien harrastuksissa mukana elämisessä, ulkoillessa ja ympäröivän maailman ja teknologian kehitystä ihmetellessä.

Verkko-opetuksen kehittäminen ja toteutus

Sanni Suominen

Sanni Suominen
Verkko-opettaja
sanni.suominen@riveria.fi
050 438 8318

Olen verkko-opettaja matematiikan, fysiikan ja kemian opinnoissa. Toimin eRiveriassa myös verkko-opetuksen kehittämisen ja toteutuksen vastaavana. Lisäksi teen verkko-opetukseen liittyvää väitöstutkimusta.

Perheeseeni kuuluu aviomies. Vapaa-ajalla pyrin liikkumaan paljon, erityisesti panostan voimaharjoitteluun. Lisäksi harrastan viulunsoittoa ja talkoita.

Mirva Immonen

Mirva Immonen
Visuaalinen suunnittelija
mirva.immonen@riveria.fi
050 345 7472

Vastaan opintojen visuaalisesta suunnittelusta ja tuottamisesta. Lisäksi vastaan eRiverian verkkosivujen ylläpitämisestä.

Perheeseeni kuuluu avomies ja kaksi koiraa. Vapaa-ajalla liikun paljon ja harrastan tavoitteellisesti koirieni kanssa eri lajeja, tällä hetkellä pääasiassa rally-tokoa.

Verkko-oppimisen tuki

Hannele Hartikainen

Hannele Hartikainen
Verkko-opettaja
hannele.hartikainen@riveria.fi
050 577 7062

Olen verkko-opettaja Taide ja kulttuuri-, Taide ja luova ilmaisu- ja 2 osp:n valinnaisessa Työelämätaidot -opinnoissa. Olen myös ammatillinen erityisopettaja ja toimin eRiverian Verkko-oppimisen tuki -tiimissä. Olen työskennellyt opettajana ammatillisessa koulutuksessa vuodesta 2002 ja eRiveriassa (aikaisemmin Verkko-opisto) vuodesta 2012 lähtien. 
 
Perheeseeni kuuluu mies, kolme aikuista lasta puolisoineen, yksi lapsenlapsi, sekä rottweiler-koira. Pyrin harrastamaan työn vastapainoksi monipuolista liikuntaa sekä nauttimaan monenlaisista kulttuurielämyksistä. Vietän myös paljon aikaa luonnossa puutarhaa ja kasvimaata hoitaen sekä metsässä liikkuen.

Sari Lehikoinen

Sari Lehikoinen
Verkko-opettaja
sari.j.lehikoinen@riveria.fi
050 340 2217

Aloitin verkko-opettajana vuoden 2019 alussa ja vastaan Työelämässä toimimisen opinnosta. Aikaisemmin olen tehnyt mm. ohjaustyötä erilaisten asiakasryhmien parissa sekä ollut mukana jos jonkinlaisissa kehittämistehtävissä julkisella sektorilla.

Vapaa-aikana liikun ja haaveilen, luen vähän kaikkea ja innostun hyvistä asioista – ihmisistä ja ilmiöistä. Meillä asuu minun lisäkseni aviomieheni, kaksi lastamme ja Arska-koira.

Juha Miettinen

Juha Miettinen
Verkko-opettaja
juha.miettinen@riveria.fi
050 547 4384

Olen verkko-opettaja Ympäristöosaaminen opinnoissa. Toimin myös eRiverian tukipalveluiden vastaavana yhdessä Hannele Hartikaisen ja Sirkku Rannan kanssa. Välillä saatan olla opettajana myös muissa verkko-opinnoissa kuten Työelämätaidoissa. Lisäksi olen vuodesta 1980 alkaen pitänyt esimerkiksi lintutuntemukseen liittyviä kursseja nykyisessä Itä-Suomen yliopistossa.

Kestävän kehityksen edistäminen eri muodoissaan on yksi harrastuksistani ja siihen liittyen kouluttauduin ensimmäisten joukossa OKKA-säätiön oppilaitosten ympäristöauditoijaksi v. 2004 ja uusien arviointikriteerien valmistuttua kestävän kehityksen auditoijaksi.

Myös pitkäaikaisin harrastukseni, linnut, on nykyään osittain työtäni, kun koulutan vuosittain uusia lintujen rengastajia.

Sirkku Ranta

Sirkku Ranta
Verkko-opettaja
sirkku.ranta@riveria.fi
050 091 2548

Aloitin yhteiskuntataitojen verkko-opettajana lokakuussa 2017.

Koulutuskuntayhtymän palveluksessa olen tosin ollut aikaisemminkin. Vuosina 2010-2011 ensin yhteiskuntatiedon ja myöhemmin palvelualojen ammatinopettajana. Viime vuodet olen jatko-opiskellut Itä-Suomen yliopistossa sosiologiaa ja joulukuussa 2017 väittelin ammatillisen koulutuksen aikakurista.

Joensuussa olen asunut vajaat viisitoista vuotta. Perheessä on kaksi poikaa, mies ja issikka.

Viestintä ja markkinointi

Kaisa Jänis

Kaisa Jänis
Verkko-opettaja
kaisa.janis@riveria.fi
050 577 7061

Aloitin kokoaikaisena äidinkielen verkko-opettajana eRiveriassa syksyllä 2017. Olen opettanut äidinkieltä ammatillisella toisella asteella vuodesta 2008. Vuonna 2017 minut valittiin valtakunnalliseen Äidinkielen opettajain liiton ammatilliseen ryhmään, ja vuoden 2021 alusta toimin kyseisen ryhmän puheenjohtajana. Ammatillisen ryhmän jäsenenä olen päässyt osallistumaan esimerkiksi arviointikriteerien uudistustyöhön Opetushallituksessa. Verkko-opetuksen lisäksi ammatillisia kiinnostuksen kohteitani ovat kielitietoinen opetus ja selkokieli.

Perheeseeni kuuluvat mies, alakouluikäiset poika ja tyttö sekä miehen kolme aikuista poikaa. Harrastan kirjoittamista, pilatesta, teatteria ja laulua.

Mervi Timonen

Mervi Timonen
Verkko-opettaja

mervi.timonen@riveria.fi
050 516 7083

Olen verkko-opettaja englannin ja ruotsin opinnoissa. Tulin koulutuskuntayhtymän palvelukseen vuonna 2006 Kiteelle. Nykyiseen työnkuvaani kuuluu siis ensisijaisesti verkko-opetus, mutta toimin myös kielten kontaktiopetuksessa Kiteen koulutusyksikössä.

Perheeseeni kuuluu aviomies, aikuinen tytär ja lähes aikuinen poika. Vapaa-ajalla harrastan lenkkeilyä, pyöräilyä, puutarhanhoitoa, mökkeilyä ja talvella hiihtoa.

Asiakasoppilaitokset

Anu Lehtimäki

Anu Lehtimäki
Verkko-opettaja
anu.lehtimaki@riveria.fi
050 438 6864

Olen verkko-opettaja Yhteiskunta- ja Työelämätaidon, sekä Yrittäjyyden opinnoissa. Toimin myös eRiverian myynnin ja markkinoinnin vastaavana. Mukava työskennellä kanssasi!

Olen opettanut ammatillisella toisella asteella, Savonia Ammattikorkeakoulussa sekä Kuopion Muotoiluakatemiassa vuodesta 2002 lähtien. Toimin myös yrittäjänä vuonna 2011 perustetussa Johtojemma.fi-nettikaupassa.

Asun Kuopiossa ja teen enimmäkseen etätöitä sieltä käsin. Käyn Joensuussa yleensä kerran viikossa. Vauhdikkaaseen uusperheeseen kuuluu neljä nuorta, mies ja kissa. Vapaa-ajalla harrastan monenlaista, mm. triathlonia, latinotanssia ja laskettelua, sekä yrityksen hoitoa.

Muut päätoimiset verkko-opettajat

Merja Piiroinen

Merja-Kaarina Piiroinen
Verkko-opettaja
merja.piiroinen@riveria.fi
050 570 1073

Aloitin tieto- ja viestintätekniikan verkko-opettajana eRiveriassa tammikuussa 2020.

Tulin koulutuskuntayhtymän palvelukseen Lieksaan vuonna 1998. Tehtäviini kuului Lieksan alueen tietoteknisistä palveluista vastaaminen ja Helpdesk-asiantuntijana toimiminen. Kokemusta koulutus- ja ohjaustyöstä on koulutuskuntayhtymän tietohallinnosta ja aikaisemmista työpaikoista julkiselta sektorilta.

Perheeseeni kuuluu täysi-ikäinen tytär. Vapaa-ajalla harrastan käsitöitä, opiskelua, elokuvia, kokkailua ja matkustelua.

Suvi Räty

Suvi Räty
Verkko-opettaja
suvi.raty@riveria.fi
050 351 5425

Aloitin tieto- ja viestintätekniikan verkko-opettajana eRiveriassa syksyllä 2019. Aikaisemmin olen opettanut ammatillisia opintoja ICT-asentajille ja datanomeille. Olen myös työskennellyt yliopistossa muun muassa tietojenkäsittelytieteen laitoksella ja ammattikorkeakoulussa tietotekniikan opettajana.

Perheeseeni kuuluvat mies, täysi-ikäinen poika ja 15-vuotias tytär. Kesäisin löydät minut pesäpallon parista Kerubistadionilta tai luontopoluilta kävelemästä kahden koiramme kanssa. Talvisin lenkkeilen, teen käsitöitä ja luen, kuskaan tytärtäni harjoituksiin ja näpertelen autotallissa mitä eriskummallisimpia projekteja.

Tuomas Saarelainen

Tuomas Saarelainen
Verkko-opettaja
tuomas.saarelainen@riveria.fi
050 590 1979

Olen aloittanut syksyllä 2020 verkko-opettajana matematiikan, fysiikan ja kemian opinnoissa.  

Harrastuksiini kuuluvat lukeminen, ympärivuotinen kalastus ja luonnossa liikkuminen.

Sivutoimiset verkko-opettajat

Junnu Hukkala
junnu.hukkala@riveria.fi
050 374 5399

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian valinnaisissa äidinkielen opinnoissa.

Anna-Liisa Hyvärinen
anna-liisa.hyvarinen@riveria.fi
050 310 0696
 
Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian S2-opinnoissa.

Sari Härkönen
sari.harkonen@riveria.fi
050 372 6808

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian S2-opinnoissa.

Matti Karppinen
matti.karppinen@riveria.fi


Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian yhteiskunta- ja työelämäosaamisen opinnoissa.

Elli Kauppinen
elli.kauppinen@riveria.fi
050 462 0071

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian valinnaisissa saksan kielen opinnoissa.

Harri Lemmetyinen
harri.lemmetyinen@riveria.fi
050 311 5798

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisen opinnossa.

Laura Mönkkönen
laura.monkkonen@riveria.fi
050 573 2498

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian venäjän kielen opinnoissa.

Mia Palviainen
mia.palviainen@riveria.fi
050 430 0521

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisen opinnossa.
Päivi Voutilainen
paivi.voutilainen@riveria.fi
050 502 0346

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian valinnaisissa ruotsin ja englannin kielten opinnoissa.

Ammatillinen ohjaaja

050 407 0171

Opiskelijahallinto

Arja Pesonen
arja.pesonen@riveria.fi
050 340 0825

Riverian digitaalisten oppimateriaalien tuottaja

Vera Vainikainen
vera.vainikainen@riveria.fi
050 572 4010

Pedagoginen johtaja

Jatta Herranen
jatta.herranen@riveria.fi
050 075 5305