Vuoden 2022 eRiverialaiset opiskelijat palkittiin: onnea Siiri, Badi ja Emilia!

eRiveria > Tietoa meistä > eRiverian opiskelijatarinoita > eRiverian opiskelijatarinoita: Siiri, Badi ja Emilia

eRiveria palkitsee vuosittain opiskelijoita, jotka ovat osoittaneet esimerkiksi sinnikkyyttä, taitavuutta ja myönteistä asennetta eRiverian verkko-opinnoissa. Ehdotukset ja lopullisen valinnan tekevät eRiverian verkko-opettajat. Alla kommentit toukokuussa 2022 palkituilta opiskelijoilta.

Siiri Honkanen

rakennusalan perustutkinto,
Riveria Lieksa

Siiri Honkanen (keskellä)
Palkittu opiskelija Siiri Honkanen keskellä. Vasemmalla eRiveriasta ohjaaja Laura Siivola ja oikealla Ilkka Eronen. Kuva: Marja-Riitta Oinonen

– Verkko-opiskelu on mahdollistanut sen, että olen pystynyt tuomaan osaamistani esille parhaalla mahdollisella tavalla henkilökohtaisista haasteistani huolimatta. Minusta tämä on todella hieno ja tärkeä asia.

– Opintojen suorittaminen on sujunut vaivattomasti, opettajilta saa paljon rakentavaa palautetta ja kehuja. Verkko-opintojen suorittaminen on ollut sujuvaa ja edistymisen seuraaminen on ollut helppoa.

Badi Moore

tieto- ja viestintätekniikan perustutkinto,
Riveria Joensuu

Badi Moore (vasemmalla)
Opiskelija Badi Moore vasemmalla ja eRiverian palkinnon antanut Ilkka Eronen oikealla. Kuva: Hannu Haapalainen

– Minulle verkko-opiskelun suurin etu on ollut sen tarjoama vapaus ja joustavuus opintojen ajoituksessa. Verkko-opintoja on helppo tuoda mukaan, kun muissa opinnoissa on vähemmän kiireitä ja ne voi nostaa tilapäisesti hyllylle, jos muu työmäärä lisääntyy.

– Oppimisympäristö on suhteellisen helppokäyttöinen ja opintojen eteneminen on selkeää. Opiskelen alaa jossa etätyö alkaa olla enemmän sääntö kuin poikkeus, ja etäopiskelu on auttanut valmistautumaan tilanteeseen, jossa kaikki kommunikaatio tiimin kanssa tapahtuu verkon välityksellä.

Emilia Palmu

liikunnanohjauksen perustutkinto,
Liikuntakeskus Pajulahti (eRiverian asiakasoppilaitos)

Emilia Palmu
Asiakasoppilaitosten opiskelijoista palkittiin Emilia Palmu Liikuntakeskus Pajulahdesta.

– Olen kokenut verkossa opiskelun todella toimivana ja se on sopinut nykyiseen elämäntilanteeseen hyvin. Töiden ja opiskelun yhdistäminen ei ole aina helppoa, mutta verkossa opiskelu on todella joustavaa.

– Parasta verkossa opiskelussa on juurikin se, että opintoja voi suorittaa omaan tahtiin ja käyttää niihin juuri sen verran aikaa kuin itse tarvitsee.