eRiverian opiskelijatarinoita: Oona, Meri ja Juha-Matti

eRiveria > Tietoa meistä > eRiverian opiskelijatarinoita > eRiverian opiskelijatarinoita: Oona, Meri ja Juha-Matti

Oona, Meri ja Juha-Matti valittiin vuoden eRiverialaisiksi opiskelijoiksi 2021

eRiverian lukuvuoden 2020–2021 verkko-opintosuorituksista palkittiin kolme opiskelijaa: Oona Tyynelä ja Meri Lampén-Inberg Riveriasta sekä Juha-Matti Honkanen Kouvolan seudun ammattiopistosta.

Vuoden eRiverialaiset opiskelijat ovat suoriutuneet ansiokkaasti eRiverian verkko-opinnoista ja osoittaneet positiivista asennetta, kykyä ja halua verkossa oppimiseen. Onnittelut! Alla opiskelijoiden kommentit.

Oona Tyynelä

maatalousalan perustutkinto
Riveria

Oona TyyneläKiitos paljon valinnasta! Verkko-opinnot olivat omalle kohdalleni täydellinen tapa suorittaa y-aineet. Suoritin kaikki aineet eRiveriassa. Opettajilta sain hyvää palautetta tehtävien lopussa ja vinkkejä jos jokin meni väärin tai oli korjattavaa. Lisäksi positiivista oli myös, että tehtäviä pystyi tekemään aina kun itse pystyi tai kerkesi. Suosittelen verkko-opintoja kaikille jotka pystyvät itsenäiseen opiskeluun, haluavat nopeuttaa opintojaan ja ottavat opiskelun tosissaan.

Meri Lampén-Inberg

sosiaali- ja terveysalan perustutkinto
Riveria

Meri Lampén-Inberg

Verkko-opiskelussa ollut hyvää, kun saanut tehä omaan tahtiin ja opettajat ollu joustavii tehtävien kannalta. On saanu vaihtoehtosesti palauttaa ja tehä käsin osan. Ongelmatilanteissa saanu nopeesti vastauksii ja ne ratkastu asianmukasesti. Kehitettävää verkko-opintojen osalta ois siinä, että paremmin huomioitas heitä, ketkä ei oo peruskoulusta tulleita. Vaan on työkokemusta, perhettä ja mahollisesti työt siinä opintojen ohessa. Näistä syistä itelle oli helpompi verkko-opinnot, ku sai oman aikataulun mukaan ja tahtiin tehä. 🙂

Juha-Matti Honkanen

logistiikan perustutkinto
Kouvolan seudun ammattiopisto KSAO
(KSAO on yksi eRiverian asiakasoppilaitoksista)

Juha-Matti Honkanen

Kiitoksia tästä kunniasta, en todellakaan odottanut mitään tämmöistä kun palautin viimeisen tehtävän eRiveriassa. Oli lähinnä haikea olo. Varsinkin äidinkielen tehtäviä oli mukava tehdä, vaikka muutama harmaa hius tulikin lisää, mutta opettajan palaute oli aina yhtä virkistävää luettavaa. Verkko-opinnot menivät hyvin tässä työn ohella. Välillä tuntui raskaalta, varsinkin raskaan työviikon jälkeen, mutta sisulla siitäkin selvittiin.

Juha Honkanen,
terminaalityöntekijä, isä, puoliso, amatöörihistorioitsija, sim-racer ja gamer.