Kuparisydän ja Monikko Outokumpu


Viikko 4
20.–24.1.2025

Maanantai
Broileria juustokastikkeessa G, L, K
Kikherne-kasviscurrya G, M, K, VE
Riisiviljaseos M, K, VE
Salaattivalikoima

Tiistai
Liha-makaronilaatikkoa L
Kasvis-makaronilaatikkoa L
Salaattivalikoima

Keskiviikko
Ohrapuuroa L, K
Mehukeittoa G, M, K, VE
Fetajuustosalaattia
Salaattivalikoima

Torstai
Kalapyöryköitä G, M
Porkkanapyöryköitä G, L
Perunaa
Kermaviilikastiketta G, L, K
Salaattivalikoima

Perjantai
Hernekeittoa G, M, K
Kasvishernekeittoa G, M, K, VE
Salaattivalikoima
Pannukakkua L ja hilloa

Lounas sisältää lisäksi leivät, levitteet ja ruokajuomat

Ilmoitathan erityisruokavaliosi!

Ruokalistalla olevat merkit tarkoittavat seuraavaa:
– Maidoton (Dairy free)
– Laktoositon (Lactose free)
– Gluteeniton (Gluten free, may contain oats)
– Kananmunaton (Eggless)
​​​​​​​VE – Vegaani (Vegan)
– Soijaton

Käytämme ruuanvalmistuksessa suomalaista broilerin-, possun- ja naudanlihaa.

HYVÄÄ RUOKAHALUA!

Pahoittelemme tuotannollisista ja toiminnallisista syistä johtuvia ruokalistamuutoksia.


Aukioloajat Kuparisydän (Lammenkatu 18, Outokumpu)

Poissaoloilmoitukset ja kaikki muutokset ruokailijamäärissä
ajoissa keittiölle: ravintola.kuparisydan@riveria.fi


Aukioloajat Monikko (Teollisuuskatu 2, Outokumpu)

Pesethän kädet ja pysytään terveinä!