Kuparisydän ja Monikko Outokumpu
Viikko 4
20.–24.1.2025
Maanantai
Broileria juustokastikkeessa G, L, K
Kikherne-kasviscurrya G, M, K, VE
Riisiviljaseos M, K, VE
Salaattivalikoima
Tiistai
Liha-makaronilaatikkoa L
Kasvis-makaronilaatikkoa L
Salaattivalikoima
Keskiviikko
Ohrapuuroa L, K
Mehukeittoa G, M, K, VE
Fetajuustosalaattia
Salaattivalikoima
Torstai
Kalapyöryköitä G, M
Porkkanapyöryköitä G, L
Perunaa
Kermaviilikastiketta G, L, K
Salaattivalikoima
Perjantai
Hernekeittoa G, M, K
Kasvishernekeittoa G, M, K, VE
Salaattivalikoima
Pannukakkua L ja hilloa
Lounas sisältää lisäksi leivät, levitteet ja ruokajuomat
Ilmoitathan erityisruokavaliosi!
Ruokalistalla olevat merkit tarkoittavat seuraavaa:
M – Maidoton (Dairy free)
L – Laktoositon (Lactose free)
G – Gluteeniton (Gluten free, may contain oats)
K – Kananmunaton (Eggless)
VE – Vegaani (Vegan)
S – Soijaton
Käytämme ruuanvalmistuksessa suomalaista broilerin-, possun- ja naudanlihaa.
HYVÄÄ RUOKAHALUA!
Pahoittelemme tuotannollisista ja toiminnallisista syistä johtuvia ruokalistamuutoksia.
Aukioloajat Kuparisydän (Lammenkatu 18, Outokumpu)
- Kahvio ma-to klo 7.45–14.00 ja pe klo 7.45–13.00
- Lounasaika ma-pe klo 10.45–12.30
- Aamupuuro ma-pe klo 7.30–8.30
(opiskelijoille maksuton, henkilökuntahinta 0,50 €)
Poissaoloilmoitukset ja kaikki muutokset ruokailijamäärissä
ajoissa keittiölle: ravintola.kuparisydan@riveria.fi
Aukioloajat Monikko (Teollisuuskatu 2, Outokumpu)
- Kahvio ma-to 9.00–14.00 ja pe 9.00–13.00
- Lounasaika ma-pe klo 11.00–12.00
- Aamupuuro ma-pe klo 7.30–8.30
(opiskelijoille maksuton, henkilökuntahinta 0,50 €)
Pesethän kädet ja pysytään terveinä!