Kuparisydän ja Monikko Outokumpu
Viikko 41
7. – 11.10.2024
Maanantai
Nakkikastiketta M, K
Vegenakkikastiketta G, M, K, VE
Perunaa
Salaattivalikoima
Tiistai
Lihapyöryköitä M, K
Perunaa
Sienikastiketta G, L, K
Kreikkalaista paprikapaistosta G, L, K
Salaattivalikoima
Keskiviikko
Kasvissosekeittoa G, L, K
Pastasalaattia
Salaattivalikoima
Kahvia/Teetä
Torstai
Kalakeittoa G, L, K
Tomaatti-paprikakeittoa G, L, K
Salaattivalikoima
Raparperi-omenapaistosta M, K,VE
ja vaniljakastiketta L
Perjantai
Kana-pastavuokaa L, K
Kasvis-pastavuokaa L, K
MUUTOKSET MAHDOLLISIA
Salaattivalikoima
Ilmoitathan erityisruokavaliosi!
Ruokalistalla olevat merkit tarkoittavat seuraavaa:
M – Maidoton (Dairy free)
L – Laktoositon (Lactose free)
G – Gluteeniton (Gluten free, may contain oats)
K – Kananmunaton (Eggless)
VE – Vegaani (Vegan)
S – Soijaton
Käytämme ruuanvalmistuksessa suomalaista broilerin-, possun- ja naudanlihaa.
HYVÄÄ RUOKAHALUA!
Pahoittelemme tuotannollisista ja toiminnallisista syistä johtuvia ruokalistamuutoksia.
HUOM!
Viikolla 42 (14.-18.10.2024) Kuparisydän ja Monikko ovat suljettuina.
Hyvää lomaa kaikille!
Aukioloajat Kuparisydän (Lammenkatu 18, Outokumpu)
- Kahvio ma-to klo 9.00-14.15 ja pe klo 9.00-13.00
- Lounasaika ma-pe klo 10.45-12.30
- Aamupuuro ma-pe klo 7.30-8.30
(opiskelijoille maksuton, henkilökuntahinta 0,50 €)
Poissaoloilmoitukset ja kaikki muutokset ruokailijamäärissä
ajoissa keittiölle: ravintola.kuparisydan@riveria.fi
Aukioloajat Monikko (Teollisuuskatu 2, Outokumpu)
- Kahvio ma-to 9.00-14.00 ja pe 9.00-13.00
- Lounasaika ma-pe klo 11.00-12.00
- Aamupuuro ma-pe klo 7.30-8.30
(opiskelijoille maksuton, henkilökuntahinta 0,50 €)
Pesethän kädet ja pysytään terveinä!