Kuparisydän ja Monikko Outokumpu
Viikko 43
21. – 25.10.2024
Maanantai
Uunimakkaraa G, M, K
Kasvis-kaalikääryleitä G, M, K, VE
Perunaa
Salaattivalikoima
Tiistai
Tonnikala-pastavuokaa L, K
Kasviskiusausta G, L, K
Salaattivalikoima
Keskiviikko
Jauhelihakastiketta M, K
Perunaa
Kasvisrisottoa G, L, K
Salaattivalikoima
Torstai
Quornlasagnettea L, K
Uunipunajuuria G, M, K, VE
Salaattivalikoima
Perjantai
Broilerikeittoa G, M, K
Itämaista kasviskeittoa G, M, K,VE
Salaattivalikoima
Hedelmäjogurttia G, L, K
Ilmoitathan erityisruokavaliosi!
Ruokalistalla olevat merkit tarkoittavat seuraavaa:
M – Maidoton (Dairy free)
L – Laktoositon (Lactose free)
G – Gluteeniton (Gluten free, may contain oats)
K – Kananmunaton (Eggless)
VE – Vegaani (Vegan)
S – Soijaton
Käytämme ruuanvalmistuksessa suomalaista broilerin-, possun- ja naudanlihaa.
HYVÄÄ RUOKAHALUA!
Pahoittelemme tuotannollisista ja toiminnallisista syistä johtuvia ruokalistamuutoksia.
Aukioloajat Kuparisydän (Lammenkatu 18, Outokumpu)
- Kahvio ma-to klo 9.00-14.15 ja pe klo 9.00-13.00
- Lounasaika ma-pe klo 10.45-12.30
- Aamupuuro ma-pe klo 7.30-8.30
(opiskelijoille maksuton, henkilökuntahinta 0,50 €)
Poissaoloilmoitukset ja kaikki muutokset ruokailijamäärissä
ajoissa keittiölle: ravintola.kuparisydan@riveria.fi
Aukioloajat Monikko (Teollisuuskatu 2, Outokumpu)
- Kahvio ma-to 9.00-14.00 ja pe 9.00-13.00
- Lounasaika ma-pe klo 11.00-12.00
- Aamupuuro ma-pe klo 7.30-8.30
(opiskelijoille maksuton, henkilökuntahinta 0,50 €)
Pesethän kädet ja pysytään terveinä!