eRiverian tekijät

eRiveria > Tietoa meistä > eRiverian tekijät

eRiverian henkilökunta

Verkkopedagogiikan asiantuntija

Ilkka Eronen

Ilkka Eronen
ilkka.eronen@riveria.fi
050 311 5773

Aloitin eRiverian tiimissä syyskuun alussa 2017. Vastuullani ovat verkko-opetuksen tarjonnan ja kehittämisen kokonaisuus sekä hallinnolliset asiat. Perheeni koostuu kahdesta nuoresta miehenalusta ja vaimosta.

Vapaa-aikani kuluu pitkälti poikien harrastuksissa mukana elämisessä, ulkoillessa ja ympäröivän maailman ja teknologian kehitystä ihmetellessä.

Verkko-opetuksen kehittäminen ja toteutus

Sanni Suominen

Sanni Suominen
Verkko-opettaja
sanni.suominen@riveria.fi
050 438 8318
virkavapaalla 30.7.2023 asti

Olen verkko-opettaja matematiikan, fysiikan ja kemian opinnoissa. Toimin eRiveriassa myös verkko-opetuksen kehittämisen ja toteutuksen vastaavana. Lisäksi teen verkko-opetukseen liittyvää väitöstutkimusta Itä-Suomen yliopistossa.

Perheeseeni kuuluu aviomies. Tällä hetkellä merkittävä osa vapaa-ajasta vierähtää hirsitaloprojektin parissa. Vapaa-ajalla pyrin myös liikkumaan monipuolisesti, erityisesti panostan voimaharjoitteluun.

Verkko-oppimisen tuki

Sirkku Ranta

Sirkku Ranta
Verkko-opettaja
sirkku.ranta@riveria.fi
050 091 2548

Aloitin yhteiskuntataitojen verkko-opettajana lokakuussa 2017.

Koulutuskuntayhtymän palveluksessa olen tosin ollut aikaisemminkin. Vuosina 2010-2011 ensin yhteiskuntatiedon ja myöhemmin palvelualojen ammatinopettajana. Viime vuodet olen jatko-opiskellut Itä-Suomen yliopistossa sosiologiaa ja joulukuussa 2017 väittelin ammatillisen koulutuksen aikakurista.

Joensuussa olen asunut vajaat viisitoista vuotta. Perheessä on kaksi poikaa, mies ja issikka.

Viestintä

Kaisa Jänis

Kaisa Jänis
Verkko-opettaja
kaisa.janis@riveria.fi
050 577 7061

Aloitin kokoaikaisena äidinkielen verkko-opettajana eRiveriassa syksyllä 2017. Olen opettanut äidinkieltä ammatillisella toisella asteella vuodesta 2008. Vuonna 2017 minut valittiin valtakunnalliseen Äidinkielen opettajain liiton ammatilliseen ryhmään, ja vuoden 2021 alusta toimin kyseisen ryhmän puheenjohtajana. Ammatillisen ryhmän jäsenenä olen päässyt osallistumaan esimerkiksi arviointikriteerien uudistustyöhön Opetushallituksessa. Verkko-opetuksen lisäksi ammatillisia kiinnostuksen kohteitani ovat tekijänoikeudet ja kielitietoinen opetus.

Perheeseeni kuuluvat mies, alakouluikäiset poika ja tyttö sekä miehen kolme aikuista poikaa. Harrastan kirjoittamista, pilatesta, teatteria ja laulua sekä metsästän suomenpystykorvamme kanssa.

Muut päätoimiset verkko-opettajat

Tuuli Ahonen
Verkko-opettaja
tuuli.ahonen@riveria.fi
050 323 8004

Aloitin verkko-opettajana vuoden 2023 alusta ja vastaan kestävän kehityksen opinnoista. Koulutukseltani olen ympäristösuunnittelija, kääntäjä ja opettaja. Minua kiinnostavat kielet, kulttuurit ja kestävä elämä kokonaisuudessaan. Harrastuksiini kuuluvat kirpputorien koluaminen, lukeminen, elokuvat, lemmikit ja opiskelu. Elämäni jaan puolison ja muutaman karvapepun kanssa.

Hannele Hartikainen

Hannele Hartikainen
Verkko-opettaja
hannele.hartikainen@riveria.fi
050 577 7062

Olen verkko-opettaja Taide ja kulttuuri-, Taide ja luova ilmaisu- ja 2 osp:n valinnaisessa Työelämätaidot -opinnoissa. Olen myös ammatillinen erityisopettaja. Olen työskennellyt opettajana ammatillisessa koulutuksessa vuodesta 2002 ja eRiveriassa (aikaisemmin Verkko-opisto) vuodesta 2012 lähtien. 
 
Perheeseeni kuuluu mies, kolme aikuista lasta puolisoineen, yksi lapsenlapsi, sekä rottweiler-koira. Pyrin harrastamaan työn vastapainoksi monipuolista liikuntaa sekä nauttimaan monenlaisista kulttuurielämyksistä. Vietän myös paljon aikaa luonnossa puutarhaa ja kasvimaata hoitaen sekä metsässä liikkuen.

Jari Klemola

Jari Klemola
Verkko-opettaja
jari.klemola@riveria.fi
050 438 6864

Aloitin eRiveriassa yrittäjyyden ja yrittäjämäisen toiminnan verkko-opettajana elokuussa 2021. Opetan lisäksi yhteiskunnassa ja kansalaisena toimimisen valinnaisissa opinnoissa. Aikaisemmin olen ollut muun muassa Humanistisen ammattikorkeakoulun lehtorina kouluttaen kulttuurituottajia ja yhteisöpedagogeja.

Vapaa-aika kuluu lukemisen, museoihin tutustumisen ja urheilu- sekä kulttuuritapahtumien ahkeran käymisen merkeissä. Ja suorastaan ahmin kaikkea historiaan liittyvää.

Sari Lehikoinen

Sari Lehikoinen
Verkko-opettaja
sari.j.lehikoinen@riveria.fi
050 340 2217

Aloitin verkko-opettajana vuoden 2019 alussa ja vastaan Työelämässä toimimisen opinnosta. Aikaisemmin olen tehnyt mm. ohjaustyötä erilaisten asiakasryhmien parissa sekä ollut mukana jos jonkinlaisissa kehittämistehtävissä julkisella sektorilla.

Vapaa-aikana liikun ja haaveilen, luen vähän kaikkea ja innostun hyvistä asioista – ihmisistä ja ilmiöistä. Meillä asuu minun lisäkseni aviomieheni, kaksi lastamme ja Arska-koira.

Merja Piiroinen

Merja-Kaarina Piiroinen
Verkko-opettaja
merja.piiroinen@riveria.fi
050 570 1073

Aloitin tieto- ja viestintätekniikan verkko-opettajana eRiveriassa tammikuussa 2020.

Tulin koulutuskuntayhtymän palvelukseen Lieksaan vuonna 1998. Tehtäviini kuului Lieksan alueen tietoteknisistä palveluista vastaaminen ja Helpdesk-asiantuntijana toimiminen. Kokemusta koulutus- ja ohjaustyöstä on koulutuskuntayhtymän tietohallinnosta ja aikaisemmista työpaikoista julkiselta sektorilta.

Perheeseeni kuuluu täysi-ikäinen tytär. Vapaa-ajalla harrastan käsitöitä, opiskelua, elokuvia, kokkailua ja matkustelua.

Suvi Räty

Suvi Räty
Verkko-opettaja
suvi.raty@riveria.fi
050 351 5425

Aloitin tieto- ja viestintätekniikan verkko-opettajana eRiveriassa syksyllä 2019. Aikaisemmin olen opettanut ammatillisia opintoja ICT-asentajille ja datanomeille. Olen myös työskennellyt yliopistossa muun muassa tietojenkäsittelytieteen laitoksella ja ammattikorkeakoulussa tietotekniikan opettajana.

Perheeseeni kuuluvat mies, täysi-ikäinen poika ja 15-vuotias tytär. Kesäisin löydät minut pesäpallon parista Kerubistadionilta tai luontopoluilta kävelemästä kahden koiramme kanssa. Talvisin lenkkeilen, teen käsitöitä ja luen, kuskaan tytärtäni harjoituksiin ja näpertelen autotallissa mitä eriskummallisimpia projekteja.

Tuomas Saarelainen

Tuomas Saarelainen
Verkko-opettaja
tuomas.saarelainen@riveria.fi
050 473 6144

Olen aloittanut syksyllä 2020 verkko-opettajana matematiikan, fysiikan ja kemian opinnoissa.  

Harrastuksiini kuuluvat lukeminen, ympärivuotinen kalastus ja luonnossa liikkuminen.

Tero Säkkinen

Tero Säkkinen
Verkko-opettaja
tero.sakkinen@riveria.fi
050 590 1979

Aloitin eRiveriassa kemian ja fysiikan verkko-opettajana syksyllä 2021. Aiempaa työkokemusta on opetuksen ohella prosessiteollisuuden puolelta. Perheeseeni kuuluu vaimo. Vapaa-aika kuluu kaikenlaisten pelien ja seikkailujen parissa. Osa niistä tapahtuu pöydän ääressä kuten työtkin, mutta mieluiten seikkailen luonnossa ja maailmalla.

Mervi Timonen

Mervi Timonen
Verkko-opettaja

mervi.timonen@riveria.fi
050 516 7083

Olen verkko-opettaja sekä englannin että ruotsin pakollisissa ja valinnaisissa opinnoissa. Koulutuskuntayhtymän palveluksessa ollessani olen työskennellyt useita vuosia kielten opettajana lähinnä Kiteen yksikössä. Siirryin vähitellen verkko-opetuksen pariin ja nykyinen työnkuvani onkin ensisijaisesti verkko-opetusta, mutta olen kuitenkin mukana hybridimallina toteutettavien opintojen lähiohjauksessa. 

Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä aikuiset tytär ja poika. Vapaa-aika kuluu lenkkeilyn, pyöräilyn, puutarhanhoidon, mökkeilyn ja talvisin hiihdon parissa.

Sivutoimiset verkko-opettajat

Junnu Hukkala
junnu.hukkala@riveria.fi
050 374 5399

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian valinnaisissa äidinkielen opinnoissa.

Sari Härkönen
sari.harkonen@riveria.fi
050 372 6808

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian S2-opinnoissa.

Elli Kauppinen
elli.kauppinen@riveria.fi
050 462 0071

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian valinnaisissa saksan kielen opinnoissa.

Harri Lemmetyinen
harri.lemmetyinen@riveria.fi
050 311 5798

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisen opinnossa.

Laura Mönkkönen
laura.monkkonen@riveria.fi
050 573 2498

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian venäjän kielen opinnoissa.

Mia Palviainen
mia.palviainen@riveria.fi
050 911 0899

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämisen opinnossa.

Essi Puumalainen
essi.puumalainen@riveria.fi
050 440 9093

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian S2-opinnoissa.

Päivi Voutilainen
paivi.voutilainen@riveria.fi
050 502 0346

Toimin sivutoimisena verkko-opettajana eRiverian valinnaisissa ruotsin ja englannin kielten opinnoissa.

Päätoimiset ammatilliset ohjaajat

Katri Mäkisalo
Joensuu Peltola

katri.makisalo@riveria.fi
050 470 5840
 
Aloitin joulukuussa 2022 eRiverian ammatillisena ohjaajana yhteisissä tutkinnon osissa. Työpisteeni sijaitsee Peltolassa Päätalon opintopajalla. Pari vuotta aikaisemmin olen tehnyt myös lukuvuoden mittaisen sijaisuuden Riverialla ammatillisena ohjaajana kasvatus- ja ohjausalalla. Koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja sekä yhteisöpedagogi (amk). Lisäksi olen täydentänyt ammatillista osaamistani suorittamalla verkkopedagogiikan koulutuksen yliopistolla syksyllä 2022.
 
Perheeseeni kuuluu puoliso ja kaksi pientä lasta. Vapaa-aikaani vietän paljon perheeni kanssa kotoillen, ulkoillen tai retkeillen.
Laura Kuittinen

Laura Siivola
Lieksa ja Nurmes

laura.siivola@riveria.fi
050 407 0171

Olen työskennellyt eRiveriassa vuodesta 2020. Vastuullani on Lieksan ja Nurmeksen kampuksien pajatoiminta. Omalta koulutukseltani olen merkonomi ja kuntosalivalmentaja. Olen aikaisemmin tehnyt liikunnanopettajan sijaisuuksia Riveriassa ennen tähän työhön valitsemista.

Perheeseeni kuuluu avomies ja 10-vuotias poikani. Vapaa-aikaani vietän aktiivisesti liikkuen ja kotoa löytyykin 5 kappaletta henkilökohtaisia personal trainereita eli koiria. Harrastan koirien kanssa metsästystä sekä koirahiihtoa ja juoksua.

Sivutoiminen ammatillinen ohjaaja

050 447 1221

Visuaalinen suunnittelija

Mirva Immonen

Mirva Immonen
mirva.immonen@riveria.fi
050 345 7472

Tuotan eRiverian verkko-opintoja verkko-opettajien käsikirjoitusten pohjalta Opi-oppimisympäristöön ja päivitän eRiverian verkkosivuja.

Perheeseeni kuuluu avomies ja kaksi vauhdikasta espanjanvesikoiraa. Vapaa-ajalla liikun paljon ja harrastan tavoitteellisesti koirieni kanssa eri lajeja, tällä hetkellä pääasiassa rally-tokoa.

Riverian digitaalisten oppimateriaalien tuottaja

Vera Vainikainen
Vera Vainikainen
vera.vainikainen@riveria.fi
050 572 4010

Opiskelijahallinto

Arja Pesonen
arja.pesonen@riveria.fi
050 340 0825

Pedagoginen johtaja

Jatta Herranen
jatta.herranen@riveria.fi
050 075 5305