eRiverian verkkosivut uudistuneet

Tervetuloa eRiverian uudistuneille verkkosivuille!

Verkkosivut on toteutettu media-alan ammattitutkinnon verkkoviestinnän osaamisalan näyttötyönä. Keskeisimpänä tavoitteena oli saada aiempaa käyttäjäystävällisemmät verkkosivut, joista tarvittava tieto löytyy helposti ja nopeasti. Raikastimme ulkoasua ja opintoihin pääsee nyt suoraan etusivulta. Opinnot listautuvat haitarivalikkona, josta opinnon nimeä klikkaamalla avautuu esittelyteksti ja painike opintoon.

Uutuutena avasimme tämän blogin, jossa jatkossa julkaisemme blogikirjoituksia ja tiedotamme ajankohtaisista asioista. Kirjoittajina toimivat vuorotellen eRiverian tiimiläiset.

Projekti oli erittäin antoisa ja sain arvokasta kokemusta verkkosivujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Koin verkkosivujemme toteuttamisen näyttötyönä erittäin hyödylliseksi, sillä samalla kun päivitin sivuston ilmeen ja rakenteen, sain hyvät valmiudet jatkaa sivuston ylläpitäjänä.

Sivujen sisältöjä tullaan päivittämään ajan mittaan. Otamme mielellämme palautetta vastaan ja pyrimme jatkuvasti kehittämään verkkosivujemme käytettävyyttä. Palautetta voi lähettää osoitteeseen mirva.immonen@riveria.fi.

Mirva Immonen

Mirva Immonen

Visuaalinen suunnittelija
eRiveria