eRiverian opiskelijatarinoita: Jonna, Tarja ja Sergey

eRiveria > Tietoa meistä > eRiverian opiskelijatarinoita > eRiverian opiskelijatarinoita: Jonna, Tarja ja Sergey

Vuoden eRiverialaisiksi opiskelijoiksi valittiin kolme opiskelijaa

eRiveria palkitsee toimintavuosittain verkko-opinnoissaan ansiokkaasti edenneitä opiskelijoita Vuoden eRiverialainen opiskelija -kunniamaininnalla ja pienellä palkinnolla. Lukuvuoden 2018–2019 suorituksista on päätetty palkita kolme opiskelijaa, jotka ovat suorittaneet verkko-opintoja aktiivisesti ja hyvällä menestyksellä. Vuoden eRiverialaiset opiskelijat ovat Jonna Solanpää, Tarja Hukkanen ja Sergey Barbashin. Alla opiskelijoiden kommentit.

Jonna Solanpää, kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, Riveria, Niittylahden koulutusyksikkö:

”Itselle tärkeintä verkko-opinnoissa on ollut joustavuus, on voinut opiskella missä ja milloin haluaa. Moodlen alusta on tosi helppokäyttöinen. Se yllätti, että tosi paljon olen saanut palautetta opettajilta ja hyvin yksilöityä sellaista! En koe, että mitään olisi jäänyt opinnoista puuttumaan verrattuna luokassa opiskeluun. Olen ollut niin tyytyväinen!”

Tarja Hukkanen, ravintola- ja catering-alan perustutkinto, Riveria, Lieksan koulutusyksikkö:

”eRiveriassa opiskelu on ollut antoisaa. Kaikki opinnot ovat olleet todella hyvin suunniteltuja, opettajat ammattitaitoisia ja osanneet myös vaatia oppilaalta perusteltuja vastauksia. Opettajat ovat antaneet kannustavaa palautetta ja tsempanneet eteenpäin. Minulle heidän asenne oppilasta kohtaan on tuonut tunteen, että oppilas otetaan avosylin vastaan ja kaikkia tehtyjä tehtäviä pidetään arvokkaina saavutuksina.

Minulle eRiveria mahdollisti työn ohessa opiskelun. Olen löytänyt itsestäni tänä aikana uusia vahvuuksia ja opiskelu on avannut uusia ovia kohti tulevaisuutta, muun muassa työkuvioita ja opiskelusuunnitelmia. Tänä keväänä opiskelun myötä olen syventynyt ajattelemaan asioita eri näkökulmista ja ymmärtänyt sen, että minulla on vielä paljon annettavaa itselleni ja muille kanssakulkijoille, eikä koskaan ole liian vanha oppimaan uutta.

Kiitän kaikkia opettajiani mukana olosta ja kannustuksesta tällä pikataipaleella. Suosittelen lämpimästi eRiveriassa opiskelua.”

Sergey Barbashin, logistiikan perustutkinto, Kainuun ammattiopisto KAO (KAO on eRiverian asiakasoppilaitos):

”Olin tosiaan motivoitunut opiskelemaan aktiivisesti, jotta opinnot eivät roikkuisi vaan asia etenisi jatkuvasti. Verkko-opinnot on mainio tapa opiskella, koska verkko-opiskelun vauhdin voi valita ja käyttää vapaata aikaa hyödyllisesti. Tehtävät olivat mielenkiintoisia ja suunta oli hyvä – helpoista vaikeammiksi. Sen takia se ei tuntunut kovin vaikealta. Jos oli kysymyksiä, opettajat reagoivat tehokkaasti. Kiitos!”