eRiveria-kampuspalvelun kehitysprojekti käynnistyy!

eRiveria > eRiveria-kampuspalvelun kehitysprojekti käynnistyy!

Uuden eRiveria-kampuksen verkkopalvelun toimittajaksi on valittu Oy Poutapilvi web design Ab. Tämä yhteistyö merkitsee uutta askelta kohti ajasta ja paikasta riippumatonta kampusmaista käyttäjäkokemusta Riverian opiskelija- ja työelämäasiakkaille.

Ilkka Eronen

Ilkka Eronen, digipalvelujen asiantuntija, Riveria

”Olemme innoissamme yhteistyön alkamisesta Poutapilven kanssa. Uskomme, että tämä kumppanuus mahdollistaa hienon asiakaslähtöisen käyttäjäkokemuksen luomisen uuteen verkkopalveluportaaliimme. Riverian henkilöstö ja opiskelijat pääsevät kevään aikana osallistumaan verkkopalvelun kehittämistyöhön ja 60-vuotista taivalta päästään syksyllä juhlimaan myös täysin uudenlaisella kampuksella.”

Saara Jansson, projektipäällikkö, Poutapilvi

”Meillä on käynnistymässä mielenkiintoinen ja vauhdikas projekti, jossa tavoitteena on toteuttaa käyttäjiä innostava ja palveleva koulutusportaali. Pääsemme varmasti haastamaan sekä itseämme että toisiamme uudenlaisen palvelun kehittämisessä!”

Projektista Riveriassa vastaa digipalvelujen asiantuntija Ilkka Eronen, jonka koordinoima asiantuntijaryhmä osallistuu uuden kampuksen ”rakentamiseen” sen kaikissa vaiheissa. Projekti käynnistyy viikolla 9 ja suunniteltu julkaisupäivä eRiveria-kampuspalvelulle on syyskuun alussa 2024.

Uusimmat kirjoitukset: