Referenssit

Ingmanedun logo

Ingmanedu on aloittanut yhteistyön eRiverian kanssa syksyllä 2016. Oppilaitoksessa on vuosittain suoritettu verkko-opintoja yli sadan osaamispisteen verran. Ingmanedussa verkko-opintojen yhteyshenkilönä toimii oppilaanohjaaja Niina Kapanen.

Niina Kapasen palautetta eRiveriasta:

”Suosittelen eRiverian verkko-opintoja, sillä olemme pystyneet niiden avulla tarjoamaan opintoja opiskelijoille mm. työssäoppimisen aikana. Verkko-opintoja on pystynyt tekemään muiden opintojen rinnalla missä vain. Opiskelijat ovat suorittaneet opinnot opiskeltavissa aineissa yleensä ilman meidän ohjausta.

Pystymme tarjoamaan oppiaineita, joita meillä ei ole, sekä yksilöllisiä polkuja toteuttaville opiskelijoille enemmän valinnaisuutta. Opiskelijoista paljon on toisen perustutkinnon suorittaneita. Saan omaan lähiohjaajan työhöni tukea aina tarvittaessa. Yhteistyö toimii hyvin.”

Niina Kapanen
Niina Kapanen
Opo ja opintojen koordinaattori
Varian logo

Varia on aloittanut yhteistyön eRiverian kanssa syksyllä 2018. Oppilaitoksessa on vasta pieni joukko opiskelijoita ohjattu eRiverian verkko-opintoihin. Yksi opiskelijoista on suorittanut neljä opintoa yhteisissä aineissa.

Variassa verkko-opintojen yhteyshenkilönä toimii verkkopedagogi Anna Kepanen.

Anna Kepanen kertoo palautetta eRiveriasta:

Millainen kokemus teille on ollut ostaa verkko-opintoja eRiveriasta?
Verkko-opinnot mahdollistavat opiskelijalle joustavan ja yksilöllisen opintopolun. Yhteistyö eRiverian kanssa on toiminut nopeasti ja luotettavasti. Opiskelijapalautteen mukaan verkko-opinnossa oppii hyvin.

Millaisia asioita eRiveria voisi toiminnassaan kehittää?
Nyt ei tule mitään mieleen. Yhteistyö on sujunut hyvin ja opiskelijapalaute on tähän mennessä ollut positiivista.

Suosittelisitko eRiverian verkko-opintoja muille oppilaitoksille?
Kyllä, eRiverian verkko-opinnot sopivat opiskelijoille tarvittaessa muuta opiskelua täydentävänä joustavana tarjontana.

Anna Kepanen
Anna Kepanen
Verkkopedagogi